ОСТАННІ НОВИНИ

Водій «ГАЗу» наїхав на дерево: травмовано трьох людей

Львівський портал

|

15 липня о 16.15 год. у Кам’янко-Бузький райвідділ міліції від лікаря центральної районної лікарні надійшло повідомлення про те, що на автодорозі сполученням Жовква – Кам’янко-Бузька сталася ДТП.

Як інформує прес-служба управління ДАІ у Львівській області, на місці аварії інспектори ДАІ встановили, що 15 липня близько 15.40 год. водій автомобіля «ГАЗ», 53-річний житель міста Кам’янка-Бузька, не впорався з керуванням та наїхав на дерево.

Унаслідок цієї автопригоди водій автомобіля отримав тілесні ушкодження у вигляді закритої черепно-мозкової травми, закритого перелому лівої ліктєвої кістки, забою тазу, забійної рани правого колінного суглобу та лівого кульшового суглобу.

У цій ДТП були травмовані також травмовані пасажири автомобіля – 47-річний та 42-річна жителі міста Кам’янка-Бузька. У чоловіка – закрита черепно-мозкова травма, струс головного мозку, перелом верхньої щелепи, перелом спинки носа, тупа травма грудної клітки, у жінки – закрита черепно-мозкова травма, струс головного мозку, перелом кісток  носа, тупа травма грудної клітки та хребта.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *