ОСТАННІ НОВИНИ

Пам’ятник Володимиру Івасюку встановлять на проспекті Шевченка

Львівський портал

|

 

Минулої п’ятниці, 15 липня, виконавчий комітет Львівської міської ради затвердив вимоги щодо встановлення у Львові пам’ятника Володимиру Івасюку

Пам’ятник Володимиру Івасюку буде встановлено проспекті Шевченка 7-9, гранична висота пам’ятника становитиме3,5 метрів. Сам пам’ятник планується виготовити з бронзи, а постамент та мощення із гранту. Також в часі встановлення пам’ятника буде відновлено та відреставровано фасади прилеглої забудови. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

«На сьогоднішній день розроблено скульптурний проект, який готовий до відлиття у  бронзі. Начальник управління підтвердив ідею Святослава Вакарчука, щоб сам пам’ятник розміщувався від Філармонії до консерваторії, кудою щодня проходять всі, хто має відношення до музичного навчання», – повідомив заступник головного художника Юрій Горалевич.

Нагадаємо, що ініціатором створення пам’ятника Володимиру Івасюку був Святослав  Вакарчук. 6 серпня 2010 року було затверджено проект пам’ятника, а його встановлення планується до кінця осені 2011 року.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *