ОСТАННІ НОВИНИ

Верховний Суд скасував рішення Апеляційного суду про звільнення кілерів Сушка

Львівський портал

|

Верховний Суд України скасував рішення Апеляційного суду Львівської області щодо звільнення з-під варти та відпущення на підписку про невиїзд трьох членів банди Сушка, яким інкримінують ряд умисних вбивств. Натомість справу ВС скерував на новий судовий розгляд. Про це сьогодні під час прес-конференції повідомив заступник прокурора Львівської області Андрій Палюх.

За його словами, справа заново буде розглядатися у Апеляційному суді, а кілери знову взяті під варту.

«Як тільки матеріали надійдуть до суду, ми відразу у перший день будемо ставити питання про зміну запобіжного заходу. Це наша принципова позиція», – додав перший заступник прокурора Львівщини Володимир Гураль.

Крім того, за словами А.Палюха, зараз піднято питання про притягнення до відповідальності суддів Апеляційного суду за неналежний розгляд справи чи порушення присяги. «По одному судді, я не буду називати прізвища, вже є задоволене наше подання і цей суддя за постановою ВСУ звільнений із займаної посади», – зазначив він.

Нагадаємо, у лютому цього року трьох членів банди Сушка, на рахунку яких низка розбійних нападів та замовних вбивств, Апеляційний суд Львівщини відпустив на підписку про невиїзд мотивуючи тим, що обвинувачення базується на «неналежно перевірених даних і матеріалах».

 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *