ОСТАННІ НОВИНИ

У суботу відбудеться відкриття оновленого медичного центру «Інтерсоно»

Львівський портал

|

16 липня відбудеться відкриття оновленого медичного центру «Інтерсоно» та Міжнародної медичної конференції «10 років на ниві допоміжних репродуктивних технологій» за адресою вул. Героїв УПА, 75. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Урочисте відкриття відбудеться о 10 год. за участю представників міста та області, а також віце-президента Української асоціації репродуктивної медицини. Візьме участь і член правління Європейського товариства репродукції людини й ембріології людини й ембріології (ESHRE), директор київської клініки «Надія» Зукін Валерій та директор медичного центру «Інтерсоно» Мороз Олена.

Медичний центр «Інтерсоно» – найбільша клініка сімейного здоров’я у Західній Україні. Став першим в цьому регіоні закладом з лікування безпліддя і досі займає у галузі позицію лідера.

Досягнення медцентру за 10 років: надано допомогу у народженні 2 000 дітей; ефективність програм лікування безпліддя зросла до 60%; послугами скористалось понад 40 000 пацієнтів;

оновлений центр займає площу в 3,5 тис. кв.м. і має сучасну ембріологічну лабораторію, лапароскопічну операційну; заклад став відомим не лише в Україні, а й за її межами, як центр, у якому якісно надають медичні послуги та допомагають подолати проблему безпліддя.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *