ОСТАННІ НОВИНИ

Прокуратура зайнялася неякісною тротуарною плиткою на площі Ринок

Львівський портал

|

На сьогодні прокуратура Львова розглядає справу щодо неякісної тротуарної плитки на площі Ринок. Про це повідомив в. о. начальника управління капітального будівництва Львівської міської ради Ігор Фалюта, інформує прес-служба ЛМР.

«Ми виступили з претензіями до нашої підрядної організації. У результаті ми не отримали позитивних висновків від них. Матеріали скеровані до міської прокуратури, зараз це питання на розгляді міської прокуратури, розглядається питання повернення коштів силами генпідрядної організації. Відповідно, ми залучаємо субпідрядну організацію. Якщо кошти будуть повернені, ми плануємо реконструкцію площі в частині тротуарів і, думаю, наступного року ці роботи будуть виконані. Зі слів заступника прокурора міста Львова, на сьогодні роботи ведуться, вилучені всі документи, працівники прокуратури їх вивчають, за  деякий час будуть зроблені висновки. Після експертизи і визнання вини підрядника матеріали будуть скеровані до Господарського суду для прийняття відповідного рішення», – розповів він.

Як нагадав Ігор Фалюта, відповідно до тендерних умов підрядником з виконання цих робіт було ВАТ «ЛСБМУ-1». «А на субпідряді роботи з замощення пл. Ринок виконувало ТзОВ «Каменяр» або Каменно-обробний завод. Згідно з угодою, запропоновано плитку вистелювати з пісковику жовтого і червоного кольорів. Роботи обійшлися у близько 900 тис. грн. Гарантійного терміну ця плитка не пройшла», – констатував він.

Нагадаємо, площу Ринок відновлювали у 2006 р., напередодні відзначення 750-річчя Львова.

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *