ОСТАННІ НОВИНИ

Депутати міськради проведуть «готельну сесію» і поїдуть відпочивати

Львівський портал

|

 

Депутати Львівської міськради готуються до відпочинку. Після сьогоднішнього пленарного засідання сесії ЛМР, через тиждень відбудеться ще тільки одна продуктивна зустріч депутатів, де будуть розглядатися виключно питання, пов’язані із підготовкою міста до євро чемпіонату з футболу . Після цього міські обранці підуть на літні канікули. Про це у коментарі журналістам сьогодні повідомив секретар Львівської міськради Василь Павлюк.

«Ми працюємо ще сьогодні, а також плануємо зібратися на пленарне засідання 20 липня, після чого – на канікули», – зазначив В.Павлюк.

Він зазначив, що наступного пленарного засідання будуть розглядатися питання тільки ті, що безпосередньо пов’язані з Євро-2012. «Дуже багато питань набралося, ми їх повинні розглянути. Це передбачає і постанова Кабміну щодо підготовки міст, приймаючих Євро-2012. Є проблеми, де не закріплені земельні ділянки під готелями, дехто хоче приватизувати, адже йдеться про вкладення великих коштів, до прикладу, щоб зробити п’ятизіркові готелі. І люди бояться вкладати мільйони, якщо об’єкт перебуває в оренді. Власники звернулися, щоб допомогти вирішити ці питання. Ми жартома так і назвали це засідання – «готельна сесія»», – розповів секретар міськради.

За його словами, після цього пленарного засідання сесія не буде закрита, комісії будуть працювати. «Ми сесію не закриваємо, але депутати зможуть відпочити з сім’ями, вони мають право на відпочинок, адже працюють на громадських засадах», – додав він.

Після літніх канікул планується, що депутати зберуться знову для роботи аж 14 вересня.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *