ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині підрядники відмовляються ремонтувати комунальні дороги

Львівський портал

|

Підрядні організації відмовляються підписувати договори на проведення ремонтно-будівельних робіт на комунальних дорогах Львівської області. Про це сьогодні під час звіту на сесії Львівської облради повідомив заступник начальника служби автомобільних доріг у Львівській області Володимир Безпалов.

За його словами, підрядники в основному відмовляються від невеликих за обсягом роботи на об’єктах, оскільки їм не вигідно перевозити великогабаритну техніку. На сьогодні таких об’єктів 40, які так і залишають без виконавця робіт.

Окрім того В.Безпалов зазначив, що через подорожчання ремонту доріг довелося скоротити перелік об’єктів, які мали зробити цього року. Основною причиною подорожчання в облавтодорі називають зростання вартості пального за останні місяці. Відтак, вартість ремонтно-будівельних доріг цьогоріч зросла на 12 млн. грн.

Загалом цього року на ремонт комунальних доріг Львівської області з державного бюджету надійшла субвенція в розмірі 100 млн. грн. Окрім того, з обласного бюджету передбачено на виконання робіт 22 млн. грн.

Фото з сайту photopolygon.ru

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *