ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові відбудеться мовний табір для волонтерів

Львівський портал

|

Впродовж двох тижнів волонтери Львова вдосконалюватимуть розмовний рівень англійської мови в умовах неформального спілкування із колегами з-за кордону – юнаками та дівчатами із Іспанії, Литви, Чехії, Сербії та Франції. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

«Однією із вимог до волонтерів приймаючого міста Львова є вільне володіння англійською мовою. Сьогодні існує не так багато шляхів досягнення цієї мети – це або спеціалізована вища освіта, або приватна освіта, або спілкування з іноземцями. Мовний табір – освітній соціальний проект, спрямований на подолання мовного бар’єру за допомогою живого спілкування. Впевнений, після двох тижнів щоденних занять львівські волонтери відчують якісні зміни в рівні володінні англійською мовою», – розповів Олег Засадний, директор департаменту «ЄВРО 2012» Львівської міської ради.

Відповідно до концепції проекту кожен день матиме свою тему, та окрім, побутових та соціальних, передбачатиме вивчення лексики, пов’язаної із УЄФА ЄВРО 2012™ та фан-культури. Навчання відбуватиметься у формі дискусій, рольових ігор, вивчення пісень, культур країн світу, а також перегляду фільмів – згідно з програмою, розробленою «викладачами» окремо для кожної групи.

Організаторами мовного табору є департамент «ЄВРО 2012» Львівської міської ради та ГО «Спілка Форум».

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *