ОСТАННІ НОВИНИ

У центрі Львова відремонтували 18 покрівель

Львівський портал

|

У центральній частині міста відремонтували 18 дахів. Загальна вартість ремонтних робіт склала 594 тис грн., – повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

«Загалом цього року заплановано відремонтувати 66 дахів. На сьогодні ми виконали майже третину від запланованого, тобто відремонтували 18 дахів. Освоєно 594 тис. грн.  Були також задіяні кошти з резервного фонду, адже був виконаний ремонт у будинку № 2 на вулиці Пильникарській, який відновлювали після пожежі. Через негоду ми змушені були призупинити роботу. Найближчим часом плануємо приступити до ремонту ще 5 покрівель», – повідомили у відділі житлового господарства Галицької районної адміністрації.

Зокрема, у Галицькому районі вже відремонтовані дахи у будинках на пр. Свободи,37, вул. Замарстинівська, 28, вул. Городоцька, 57, вул. Городоцька, 59, вул. Городоцька, 21, вул. Пильникарська, 2, вул. Крушельницької, 19а, вул. Дорошенка, 23, вул. Каліча Гора, 16б, вул. Зарицьких, 35 та інші.

У Галицькому районі на відновлення дахів передбачено 2 млн 55 тис. грн.

У Франківському районі тривають ремонтні роботи 8 покрівель. У Залізничному районі 3 покрівлі ще у процесі виконання. Проведено ремонт 14 покрівель. Планується ще виконати ремонт 14 покрівель, а також ремонт систем ЦО у 3 будинках.

У Сихівському районі заплановано виконати ремонт покрівлі у 34 будинках. У 11 завершено покрівлю, у 10 ще тривають роботи.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *