ОСТАННІ НОВИНИ

Учасники мотопробігу Україною прибудуть у Львів швидше, ніж планували

Львівський портал

|

Учасники мотопробігу прибудуть у Львів вже о 10.00 год у понеділок, 18 липня. На площі Ринок, відбудеться прес-конференція учасників мотопробігу. Також очікується, що на в’їзді до міста до учасників мотопробігу долучаться й львівські мотоциклісти. Про це повідомили у прес-службі Львівської міськради.

Нагадаємо, що протягом 9 днів, з 18 до 26 липня, відбудеться мотопробіг Україною під назвою «БайКрай», ініційований групою спортсменів та представників шоу-бізнесу, серед яких Василь Вірастюк – дворазовий володар титулу «Найсильніша людина планети», президент Професіональної Ліги стронгменів України, Ашот «Сальвадор» Арушанов – найвідоміший байкер України, засновник і організатор байкерського злету «Тарасова гора», що наодинці подолав відстань у 24000 км за маршрутом Київ-Владивосток-Київ, Олег Чернуха – майстер спорту з вільної боротьби, переможець  студентської ліги США з американського футболу та борець сумо, а також Геннадій Попенко, Юрій Voron та Олександр Корнійчук.

Учасники мотопробігу, а це шестеро мотоциклістів та чотири особи супроводу, мають на меті проїхати за 9 днів 25 обласних центрів України, аби  привернути увагу автомобілістів і громадськості до проблем, що існують на дорогах, і закликати до взаємоповаги між автомобілістами і учасниками дорожнього руху, котрі пересуваються на двохколісному транспорті.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *