ОСТАННІ НОВИНИ

«Львівтеплоенерго» відновило подачу гарячої води до 8 будинків-боржників

Львівський портал

|

ЛМКП «Львівтеплоенерго» відновило подачу гарячої води до 8 будинків-боржників Сихова на вул. Хоткевича, 32, пр. Червоної Калини, 51,53,55,73,75 та Трильовського, 29,31.

Сьогодні, 13 липня, без гарячої води через заборгованість залишається 98 будинків, які обслуговує ЛМКП «Львівтеплоенерго». Про це повідомили у прес-службі Львівської міськради.

Нагадаємо, підставою для відновлення гарячого водопостачання є повне або часткове погашення заборгованості та надання гарантійних листів з термінами погашення решти суми боргу.

Адміністрація ЛМКП «Львівтеплоенерго» звертається до споживачів усіх категорій, які мають заборгованість за теплопостачання, з проханням вчасно розраховуватися за поточні нарахування та погашати заборгованість, адже від цього залежить платоспроможність підприємства перед ДК «Газ України».

На 11 липня заборгованість споживачів перед ЛМКП «Львівтеплоенерго» становить 109 млн. грн., з них борг населення – 97 млн. грн. Рівень розрахунку за теплопостачання всіх категорій – 12,7%, населення – 10,3%.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *