ОСТАННІ НОВИНИ

На вертоліт і дачу Януковича з бюджету пішло ще 150 млн

Львівський портал

|

Державне управління справами витратить 152,30 мільйона гривень на реконструкцію державних резиденцій у Криму та будівництво двох вертолітних майданчиків. Про це повідомляється у “Віснику державних закупівель”.

Міністерство економічного розвитку 6 липня погодили Головному управлінню санаторно-курортних установ у Криму Держуправління справами відповідну закупівлю будівельних послуг в установи “28 управління начальника робіт” Міністерства оборони.

Реконструкція будівель державної резиденції № 3 та будівництво вертолітного майданчика в смт. Масандра коштуватиме 41,20 млн грн.

Реконструкція та капітальний ремонт будівель, споруд та інженерних мереж державних дач № 9, 10 і будівництво вертолітного майданчика в смт. Форос коштуватиме 64,50 млн грн.

Також у смт. Форос буде проведена реконструкція будівель державних резиденцій № 6 і 8 за 46,60 млн грн.

Всі роботи повинні бути виконані з червня по грудень 2011 року.

В обґрунтуванні закупівлі, проведеної за неконкурентною процедурою “в одного учасника”, вибір кримського підприємства Міноборони як виконавця пояснюється його територіальною близькістю до об´єктів будівництва та їх “режимністю”. Необхідність виконання цих робіт не пояснюється ніяк.

Нагадаємо, зараз триває будівництво вертолітних майданчиків поряд з Верховною Радою у Києві і поряд з музеєм Тараса Шевченка під Каневом.

«Коментарі»

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *