ОСТАННІ НОВИНИ

Власенко хоче влаштувати Тимошенко очні ставки з Ющенком і Азаровим

Львівський портал

|

Захист Юлії Тимошенко клопотатиме про направлення “газової справи” на дорозслідування.

Про це заявив захисник екс-прем`єра, БЮТівець Сергій Власенко в інтерв`ю ЛІГАБізнесІнформ.

За його словами, десять днів, які він був відсутній на судовому процесі, він “провів за збором доказів, причому не тільки за кордоном, але і в Україні”.

“Мені здається, ми зібрали додатково до того, що є в матеріалах справи, досить цікаві факти”, – сказав Власенко.

Захисник Тимошенко повідомив, що будуть заявлятися клопотання, зокрема, про допит свідків, про приєднання до матеріалів справи документів, які є у захисту, про повернення справи на дорозслідування з метою проведення очних ставок.

Зокрема, за словами Власенка, в рамках кримінальної справи не був допитаний колишній заступник глави Нафтогазу Ігор Діденко, хоча він підписав три з чотирьох газових контрактів.

“Що зробила прокуратура? Вона взяла протокол допиту Діденко з іншої справи (причому датований датою до порушення справи проти Тимошенко), просто підшила до матеріалів і сказала: “Все, Діденко допитаний”, – заявив він.

“Навіть якщо Діденко підтвердить хоча б один з пунктів, які викладені в протоколі його допиту в рамках іншої справи, то доведеться як мінімум проводити очну ставку між Діденком і Ющенком, який говорить інші речі”, – зазначив Власенко.

“Так само необхідно проводити очну ставку між Тимошенко і Ющенком, і між Тимошенко і Азаровим, який також був допитаний у цій справі як свідок”, – заявив він.

“Насправді у мене склалося стійке враження, що ця справа взагалі толком не розслідувалася”, – сказав Власенко.

“Прокуратура просто згребла якісь документи, які так чи інакше відносяться до переговорів з Росією наприкінці 2008 – початку 2009 років, у теки розклала, назвала це матеріалами кримінальної справи”, – зазначив він.

Українська правда

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *