ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові вдруге стартує проект «Львівське літо з тренером з мого подвір’я»

Львівський портал

|

На відкритих спортивних майданчиках міста відбуватимуться безкоштовні тренування в рамках проекту «Львівське літо з тренером з мого подвір’я». Спортивно-ігрові заходи призначені для дітей та молоді Львова, що не мають можливості відпочивати влітку за межами міста чи займатися у гуртках і секціях. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

З дітьми працюватимуть 20 тренерів-волонтерів з Польщі та 8 львівських тренерів з УДЮМКів. Протягом року щобудня з 10 до 13 години працюватиме вісім майданчиків:

Галицький район (вул. Снопківська, 1, ЗОШ №27),

Залізничний район (вул. Любінська, 93б, майданчик «Сонечко» та вул. Роксоляни, 35, ЗОШ № 65),

Личаківський район (вул. Медової Печери, 29),

Сихівський район (вул. Зубрівська, 30, ЗОШ № 84),

Франківський район (вул. Рубчака, 8, ЗОШ № 48),

Шевченківський район (вул. Творча, 1, ЗОШ № 99).

Проект «Львівське літо з тренером з мого подвір’я» впроваджується за зразком польської програми «Тренер з мого подвір’я (Trener osiedlowy)», що була започаткована у Вроцлаві дев’ять років тому і діє у багатьох польських містах.   

За підрахунками організаторів протягом двох місяців реалізації проекту вправлятися з тренерами зможуть близько 2 тисяч молодих львів’ян. А загалом, якщо дозволить погода, буде проведено близько 300 тренувань.

З інформацією про проект можна ознайомитись на Інтернет-сторінці www.trainer.lviv.ua, де також розміщені фото усіх тренерів, адреси майданчиків і графіки вправувань.

Проект «Львівське літо з тренером з мого подвір’я» впроваджує благодійна організація «Центр освітніх ініціатив» зі Львова у співпраці з управління у справах сім’ї, молоді і спорту Львівської міської ради. Польським партнером проекту є Дім зустрічей ім. Ангелюса Сілезіуса з Вроцлава.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *