ОСТАННІ НОВИНИ

Фестиваль «Молода Галичина» визначив переможців

Львівський портал

|

За підтримки голови Львівської облдержадміністрації Михайла Цимбалюка у м. Новояворівську триває XX Міжнародний фестиваль молодих виконавців сучасної української пісні «Молода Галичина».

У Міжнародному конкурсі молодих виконавців в рамках проведення Фестивалю взяло участь понад 130 учасників із 12 країн світу віком від 6 до 21 року. Зокрема у міжнародному конкурсі були представлені учасники із усіх регіонів України та Автономної Республіки Крим, а також із Росії, Казахстану, Польщі, США, Білорусії, Румунії, Грузії, Нігерії, Молдавії, Ізраїлю та Замбії.
Голова журі – народний артист України, композитор, професор Олександр Злотник.
Як повідомлялось, ХХ Міжнародний фестиваль молодих виконавців сучасної української пісні «Молода Галичина»  проходитиме у м.Новояворівську  з 7 до 12 липня.
Зокрема 10 липня у Новояворівську в рамках Фестивалю пройшов Ярмарок народних промислів Яворівщина, зокрема майстер-клас різьбяра, члена Спілки художників України Семена Тлустого. Відбулась презентація Яворівської іграшки та пройшло народне гуляння та концерт самодіяльних народних колективів м.Новояворівська та району, присвячений Дню міста.
Учасники та гості фестивалю також відвідали Крехівський монастир та Національний природний парк «Яворівський».

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *