ОСТАННІ НОВИНИ

USAID підтримає львівські проекти державно-приватного партнерства

Львівський портал

|

Місто реалізовуватиме проекти державно-приватного партнерства за підтримки проекту USAID «Локальні інвестиції та національна конкурентоспроможність». Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Зараз місто працює над тим, щоб запропонувати свої проекти державно-приватного партнерства в якості пілотних для реалізації проекту.

«Проект спрямований на реалізацію в Україні проектів державно приватного партнерства. Це дуже актуально для Львова. Цей проект тільки розпочинає свою роботу, він розрахований на 4 роки, охоплює всю Україну, має бюджет понад 5 млн доларів. Це кошти на проведення інформаційних кампаній, визначення консультантів у тому числі і юридичних. Зараз іде визначення пілотних проектів державно-приватного партнерства у містах, які будуть підтримані цим проектом. Ми хочемо отримати підтримку наших проектів з впровадження електронного квитка у громадському транспорті, облаштування паркувальних зон у  місті, а також поводження з твердими побутовими відходами – це ті напрямки, реалізацію яких місто бачить у співпраці з приватним капіталом», – повідомив начальник управління зовнішньоекономічних відносин та інвестицій Сергій Кіраль. 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *