ОСТАННІ НОВИНИ

Населення заборгувало «Львівтеплоенерго» 97,4 млн грн

Львівський портал

|

Заборгованість усіх споживачів ЛМКП «Львівтеплоенерго» (бюджетні установи, населення та інші), станом на 8 липня становить 109,7 млн грн. Загальна заборгованість населення перед ЛМКП «Львівтеплоенерго», з врахуванням боргу минулих періодів – 97,4 млн грн, а борг за цей сезон – 14 млн грн. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

«Зараз на підприємстві гарячий період підготовки до нового опалювального сезону. На об’єктах теплопостачання у кожному районі проводяться ремонті роботи. Цього року весь об’єм ремонтних робіт проводиться за кошти підприємства. Іншого джерела надходження грошей, як оплата споживачів за послуги з теплопостачання немає. Тому, нам важливо отримати від споживачів усіх категорій оплату за теплопостачання і повернення заборгованості. Боржники, яких відключаємо від гарячого водопостачання, починають активніше оплачувати нарахування», – розповідає начальник служби обліку і збуту теплової енергії ЛМКП «Львівтеплоенерго» Галина Пакулець.

Зараз рівень розрахунку за послуги з теплопостачання становить: 5,9% – бюджетні установи, 7,7% – населення та 42,9% – споживачі категорії «інші».

За інформацією ЛМКП «Львівтеплоенерго», зараз через заборгованість гарячу воду не отримує 106 будинків. Підставою для відновлення гарячого водопостачання є повне чи часткове погашення заборгованості та надання гарантійних листів з термінами погашення решти суми боргу.

Адміністрація ЛМКП «Львівтеплоенерго» й надалі звертається до споживачів усіх категорій, які мають заборгованість за теплопостачання, з проханням вчасно розраховуватися за поточні нарахування та погашати заборгованість, адже від цього залежить платоспроможність підприємства перед ДК «Газ України».

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *