ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові нетверезий водій намагався утекти від інспекторів ДАІ

Львівський портал

|

11 липня інспектори дорожньо-патрульної служби відділу ДАІ міста Львова на перехресті вулиць Пасічна-Пимоненка за порушення правил дорожнього руху зупинили автомобіль «Деу», яким керував 32-річний житель Львова.

Як інформує прес-служба управління ДАІ у Львівській області, під час перевірки документів, інспектори ДАІ помітили, що водій автомобіля з явними ознаками алкогольного сп’яніння.

Дорогою на медекспертизу водій автомобіля чинив злісну непокору, намагався втекти від інспекторів ДАІ, виражався нецензурною лайкою. До вказаного водія було застосовано спецзасіб – кайданки, після чого його доставлено у Сихівський райвідділ міліції міста Львова, а автомобіль – на арештмайданчик.

Загалом від початку 2011 року у Львівській області було затримано майже 4 200 водіїв, які керували транспортними засобами, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння. Крім того, за цей період в області було виявлено 22 водія, які їздили у стані наркотичного сп’яніння.

Разом з тим повідомляємо, що у цьому році на Львівщині з вини нетверезих водіїв сталося 42 дорожньо-транспортні пригоди, що на 23,5% більше, ніж за аналогічний період 2010 року.

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *