ОСТАННІ НОВИНИ

Через центр Львова їздитиме лише 6 маршрутів

Львівський портал

|

Відповідної до нової транспортної системи міста, через центр Львова проїжджатиме лише 6 маршрутів. Ще 40 хордових маршрутів сполучатимуть райони міста. Мережа існуючих маршрутів мікроавтобусів складається з 74 автобусних маршрутів, 31 з яких проходить через центральну частину міста. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Відповідної до нової транспортної схеми міста 6 радіальних автобусних маршрутів забезпечать розвантаження центральної частини міста. Також у центральній частині міста будуть облаштовані трансферні зупинки.

«Трансферні зупинки є кінцевими для радіальних і хордових маршрутів. Трансферні зупинки функціонально призначені для пересадки пасажирів, які здійснюють діаметральну поїздку, на інший маршрут громадського транспорту», – пояснює представник компанії «Луїс Бергер» Роман Кіндер.

Середній час пересування між трансферними зупинками складатиме 7 хв.

Проектні хордові маршрути для автобусів середньої вмістимості складатимуться з 40 маршрутів. 20 маршрутів громадського транспорту сполучатиме основні соціальні об’єкти, зокрема, приміський та головний вокзали. Сполучення з лікарнею швидкої допомоги забезпечуватиме 5 маршрутів, до 8-мої лікарні також буде 5 маршрутів. У спальний район Сихова їздитиме 20 маршрутів. Район вул Щурата та І. Мазепи сполучатиме 16 маршрутів, район Левандівки – 7, Рясне – 8, Винники – 3.

Нагадаємо, найближчим часом транспорту мережу мають винести на загальне громадське обговорення.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *