ОСТАННІ НОВИНИ

На Зеленій влаштовують дорожню основу

Львівський портал

|

На вул. Зеленій на ділянці від межі міста до вул. Сихівської тривають роботи з влаштування дорожньої основи. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

«Вже з наступного тижня плануємо розпочати роботи з асфальтування проїзної частини дороги», – зазначив Олександр Добоні.

Далі вул.Зелену ремонтуватимуть на ділянці від вул.Сихівської до вул.Луганської.

За інформацією управління капітального будівництва, довжина вул.Зеленої, що підлягає реконструкції, складає  2 км 982 м.п.

«Проектом тут передбачено посилення основи існуючого дорожнього одягу методом «холодний ресайклінг на місці», заміну асфальтобетонного покриття, влаштування тротуарів, реконструкцію водопровідно-каналізаційних, газових, телефонних, електричних мереж, влаштування велосипедних доріжок, заїзних кишень та павільйонів на зупинках громадського транспорту», – повідомив в.о. начальника управління капітального будівництва ЛМР Ігор Фалюта.

Вартість робіт становить 55 млн грн.

Нагадаємо, зараз у Львові тривають ремонтні роботи на вул. Городоцькій від вул.Кульпарківської до вул.Сяйво, на вул. Личаківській від пл.Митної до вул.Заньковецької, на вул.Городоцькій від вул.С.Бандери до вул.Гоголя, на вул. Коновальця від кінцевої зупинки трамвая №2 до вул. Мельника, на вул.Юнакієва.

Також сьогодні, 12 липня, на ремонт закривають вул.Мельника-Г.Чупринки до вул.Київської.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *