ОСТАННІ НОВИНИ

Cуди Януковича все більше нагадують середньовічну інквізицію – Роман Ілик

Львівський портал

|

Те, що сьогодні відбувається в Печерському районному суді Києва не має жодного стосунку до правосуддя, скоріше нагадує середньовічну інквізицію, – вважає лідер Львівської «Батьківщини» Роман Ілик.

«Прикриваючись благими намірами навести лад в країні, регіонали під чуйним керівництвом Януковича, насправді відчайдушно борються з неугодними. Аби зачистити собі прямий  шлях до диктатури, вони вже не гребують жодними методами. Уся країна сьогодні спостерігає за тим, як іде слідство у справі Тимошенко. Цинічне порушення кримінально-процесуального кодексу, загальноприйнятих норм європейського права, позбавлення підсудного елементарних прав у захисті роблять це судилище показовим: якщо українці це проковтнуть, то завтра така доля може чекати кожного інакомислячого», – цитує Р.Ілика прес-служба Львівської обласної партійної організації Всеукраїнського об`єднання “Батьківщина”.

Лідер Львівської «Батьківщини» переконаний, що влада свідомо випробовує суспільство на міцність та здатність протистояти політичним репресіям.

«У той час, коли тисячі кримінальних справ роками лежать нерозглянутими, а людей утримують в слідчих ізоляторах, поспішність у розгляді справи Тимошенко аж надто ріже очі. Усім зрозуміло, що вирок вже готовий і він не прив’язаний до жодної конкретної судової справи. З таким же ж успіхом вони могли звинуватити Тимошенко наприклад у чаклунстві, і хіба жалкувати про те, що не можуть спалити її на вогні, як у «старі добрі часи»!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *