ОСТАННІ НОВИНИ

Тимошенко дали три дні, щоб знайти нового адвоката

Львівський портал

|

 Лідер партії «Батьківщина», екс-прем’єр-міністр Юлія Тимошенко протягом трьох днів має визначитися зі своїм новим адвокатом замість Миколи Титаренка, який попросив її відсторонити його від виконання функцій адвоката через неможливість ознайомлення з матеріалами кримінальної справи щодо газових угод 2009 року.

Як передає кореспондент УНІАН, про це Ю.Тимошенко повідомила сьогодні журналістам після завершення засідання Печерського райсуду Києва.

«До 15 липня у судовому засіданні зроблена перерва і до цього дня я буду залучати адвокатів і захисників, яким, сподіваюся, у цьому судовому розгляді дадуть не дві доби для ознайомлення з 5 тисячами аркушів кримінальної справи, а так, як це складено традицією і практикою – два місяці для ознайомлення зі справою», – сказала Ю.Тимошенко.

Екс-прем’єр наголосила на необхідності надання судом достатнього часу для ознайомлення з матеріалами кримінальної справи, аби кваліфіковано відпрацювати стратегію і тактику захисту.

Водночас, Ю.Тимошенко не стала уточнювати прізвища адвокатів, які залучатимуться до судового процесу надалі.

«Мені закон дає три доби, і я буду визначатися. Зараз я не готова давати відповіді на ці питання, тому що я була переконана, що суддя сьогодні виконає свій обов’язок і дасть Миколі Титаренку час на ознайомлення зі справою. Тоді мені не довелося б міняти захисника», – пояснила вона.

УНІАН

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *