ОСТАННІ НОВИНИ

Прокуратура Львівщини передала до суду справу групи контрабандистів

Львівський портал

|

Прокуратурою Львівської області скеровано в суд для розгляду по суті кримінальну справу стосовно злочинної організації в кількості 7-ми осіб, які намагалися неодноразово контрабандним способом перемістити з України у Німеччину партії цигарок. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Львівської області.

З’ясовано, що мешканці Львівської області, діючи у складі злочинної організації, до якої входила постійно проживаюча на території Німеччини особа, упродовж грудня 2010 та лютого 2011 років, здійснили дві спроби контрабандного переміщення через митний кордон України з приховуванням від митного контролю партій цигарок вартістю 1 млн. 335 тис. грн.

Діяльність злочинної організації була припинена співробітниками прикордонної та митної служб поста “Краковець” Львівської митниці.

На даний час, обвинуваченим обрано міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Нагадаємо, що Кримінальним кодексом України за вчинення вказаних вище злочинів передбачено відповідальність у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 12 років, з конфіскацією предметів контрабанди та конфіскацією майна.

 

 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *