ОСТАННІ НОВИНИ

ЄБРР збільшить перший платіж Львову з 3 до 7 млн євро

Львівський портал

|

ЄБРР збільшить суму першого платежу для Львова на ремонт доріг з 3 до 7 млн євро. Про це повідомили у прес-службі Львівської міськради з посиланням на директора ЛКП «Львівавтодор» Олега Березу.

«Представники ЄБРР були у Львові минулого тижня. Вони прийняли рішення збільшити авансовий платіж з 3 до 7 млн євро. Бо вони бачать об’єми робіт, розуміють, що виконано великий обсяг, що ми якісно працюємо. То ж є адекватне реагування», – зазначив Олег Береза.

Нагадаємо, відповідно до співпраці міста з ЄБРР, у Львові відновлюють дорожню інфраструктуру вздовж трамвайних маршрутів №2 та №6. Цього ремонтують такі вул. Коновальця – Мельника Г.Чупринки до вул.Київської, вул. Личаківська – від пл. Митної до вул. Заньковецької, вул. Городоцька (від церкви св. Єлизавети до церкви св.Анни). Усі роботи на цих ділянках мають бути закінчені до 1 листопада цього року.

«На вул. Личаківській буде проведена санація колектора, встановлюються колодязі для каналізації і коли ці роботи будуть виконані, тоді розпочнуть влаштування нової системи водопостачання. Після влаштування інженерних мереж розпочнуться роботи з влаштування дорожньої основи. Влаштовуватиметься безшумна колія, бруківка, тротуари і освітлення. Поки єдиною проблемою є погодні умови. Але навіть незважаючи на такі умови, компанія «Онур» працює, роботи тривають і в суботу, і в неділю. Санацією колектора займатиметься львівська компанія «Техноцентр», вона має досвід роботи  Також буде задіяно і «Львівводоканал» і відповідно  компетентні фахівці компанії «Онур», – додав Олег Береза.

Вартість робіт на вул.Личаківській складає 3 млн євро.

На час ремонтних робіт не курсує трамвай №2, трамвай №7 їздить за зміненим маршрутом  – з вул.Шевченка на вул.Замарстинівську.

На час реконструкції вул.Личаківської у рух міського громадського транспорту, що тут курсує, внесено зміни. Як повідомили в управлінні транспорту та зв’язку ЛМР, за зміненим маршрутом курсують автобуси №№ 21, 29, 29а,  30, 32, 36, 36а, 63, 64, 72,  75, 88 та 96.

12 міських автобусів №№ 21, 29, 29а, 30, 36, 36а, 63, 64, 72, 75, 88 та 96 оминатимуть закриту ділянку дороги так: у напрямку від центру автобуси курсуватимуть по вул.Підвальній – І.Франка – Пекарській – Мечнікова – Личаківській та по маршруту. У зворотному напрямку по вул.Личаківській – Заньковецькій (біля Винниківського ринку) – Лисенка – Підвальній та далі за маршрутом.

А маршрут №32 курсує по вул.Зеленій – Студентській – Мечнікова – Личаківській, а у зворотному напрямку по вул.Личаківській – Мечнікова – Дніпровській – Зеленій.

 Загалом, за проектом співпраці з ЄБРР, реконструкції підлягають 11 ділянок доріг вздовж трамвайних маршрутів №2 та №6.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *