ОСТАННІ НОВИНИ

На вулиці Шевській монтують каналізаційні випуски та колодязі

Львівський портал

|

На вулиці Шевській триває реконструкція водопровідних та каналізаційних мереж. Працівники ремонтно-експлуатаційної служби «Львівводоканалу» уже завершили роботи із заміни аварійного водогону та будинкових підключень. Зараз триває монтаж каналізаційних випусків та колодязів, інформує прес-служба Львівської міськради.

Робота виконується на глибині 6 м та ускладнена великою кількістю підземних комунікацій. Відтак, завершити усі роботи комунальники планують до 20 липня. Загальна кошторисна вартість об’єкту складає 1,265 млн грн.

За перше півріччя 2011 року за власні кошти підприємства було замінено 7,2 км аварійних ділянок водогонів та 452 п. м. каналізаційних колекторів. Зокрема, перекладені аварійні ділянки водопроводів на вул. Староєврейська, Севери, пл.Яворського, Вернадського, Коломийська, Червоної Калини, Хуторівка, Сихівська,  Очаківська, Лінкольна, Чигиринська, Сагайдачного, Некрасова, Гашека. Зараз роботи тривають на вул. Шафарика, Ковельській, Шевській.

Окрім робіт, що виконуються за власні кошти підприємства, на заходи з ремонту мереж цьогоріч з бюджету розвитку планують виділити 16 млн.грн. Згадані кошти використають на будівництво каналізаційних мереж на вул. Ак.Голубця (закінчення будівництва у 2012р.), реконструкцію каналізаційного колектора на вул.Богданівській, реконструкція водозабору «Мальчиці», каналізування вулиць Кримської, А.Бучми, Корейської, Щоголева.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *