ОСТАННІ НОВИНИ

Львів взяв на баланс будинки ЗахОК разом із земельними ділянками

Львівський портал

|

Сьогодні, 8 липня, виконком Львівської міськради прийняв рішення про прийняття на баланс міста житлових будинків, інженерних мереж та інженерних споруд Західного оперативного командування. Зокрема, прийняте рішення про прийняття на баланс 83 житлових будинків, 3 ЦТП, бойлерної станції, теплових мереж на вулиці Стрийській, мереж гарячого водопостачання, а також 3 водопровідно-каналізаційних споруди та 35 водопровідно-каналізаційних мереж. Про це повідомили у прес-службі ЛМР.

Для компенсації витрат, пов’язаних з приведенням житлового фонду та об’єктів інженерного забезпечення, що приймаються у власність територіальної громади міста, до належного технічного стану керівництво Західного оперативного командування передає на баланс міста земельні ділянки, серед яких є і стратегічно важливі для міста об’єкти.

«Ми забираємо 83 будинки у військових, вони є в поганому стані, нам треба багато чого ремонтувати, але натомість вони віддають нам на вартість відповідних робіт земельні ділянки. Наприклад, будинок на Симоненка, 1, де зараз знаходиться наша бібліотека і нам доводиться орендувати приміщення, земельні ділянки за адресами вул. Стрийська, 208 (5 земельних ділянок), військове містечко по вулиці Пластовій, військове містечко по вулиці Жовківській, 8; військове містечко по вулиці Ярослава Мудрого, військове містечко по вулиці Княгині Ольги та військове містечко на вулиці Авіаційній, 1 (6 га), де буде розташовано автопарк нашого комунального підприємства АТП №1», – повідомив в.о. директора департаменту житлового господарства та інфраструктури Володимир Будзан.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *