ОСТАННІ НОВИНИ

Янукович сказав, яких подарунків чекає на день народження

Львівський портал

|

Президент Віктор Янукович просить своїх колег не витрачати кошти на дорогі подарунки до дня його народження.

Про це він сказав на прес-конференції у п’ятницю, відповідаючи на питання, що він хоче отримати у подарунок на своє 61-річчя.

“Найкращий подарунок для мене – це спокій в країні, єдина держава, надії людей на майбутнє, пов’язані з розвитком нашої країни”, – зазначив Янукович.

“Ще один з найбільших подарунків – це можливість зустрітися з сім’єю. Бо крім того, що у мене завтра буде день народження, післязавтра день народження у старшого сина, а через тиждень – у молодшого”, – додав він.

Янукович зазначив, що наступний тиждень він буде “насолоджуватися” можливістю “побачити їх, онуків, невісток”.

“Можливо, свати приїдуть”, – додав Янукович.

Він також звернувся до чиновників з проханням не робити йому дорогих подарунків.

“Враховуючи те, що з 1 липня набрав чинності закон (про боротьбу з корупцією) і там є обмеження щодо подарунків, я звертаюся до своїх колег, щоб не викидали кошти. Найкращий подарунок з боку чиновників, які хочуть мене привітати, будуть палаючі очі, бажання добре працювати і відчуття, що це так, що вони разом зі мною”, – сказав Янукович.

Як відомо, Янукович святкуватиме своє 61-річчя у Криму. Спеціально щоб привітати президента, туди приїдуть усі губернатори і голови облрад.

До святкового столу Януковича вже замовляють фазанів і форель, а гостей на святі ймовірно розважатимуть співачка Таїсія Повалій і “95 квартал”.

Українська правда

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *