ОСТАННІ НОВИНИ

Депутати пішли на канікули

Львівський портал

|

Спікер Володимир Литвин закрив 8-му сесію 6-го скликання парламенту.

Наступна, 9-та сесія Верховної Ради розпочнеться 6 вересня 2011 року.

У своєму виступі Литвин висловив сподівання, що на наступній сесії депутати частіше досягатимуть порозуміння.

“У нас у сесійній залі відбувалося все – і дискусії, і намагання найтісніше обійняти одне одного, задушити одне одного в обіймах. Але разом з тим, я сподіваюся і вірю, що ми вийшли на порозуміння того, що все потрібно вирішувати, намагаючись налагодити діалог”, – сказав він.

“Я розумію і представників опозиції, і представників більшості. Бо більшість бере на себе відповідальність за непрості непопулярні рішення, які не додадуть певного авторитету. Я розумію й опозицію, в якої є привілей говорити і критикувати. Я переконаний, що нам цей діалог потрібно буде утвердити і примножити”, – додав він.

Литвин також зазначив, що розраховує, що з наступної сесії “буде розуміння й з боку Кабінету міністрів місця призначення і ролі Верховної Ради”.

“Я переконаний, що не буде того, що ми мали в останній час, коли деякі міністри не вважали за потрібне приходити доповідати відповідні законопроекти. Ми домовилися з керівництвом Кабміну, що якщо немає цікавості працювати з Верховною Радою, нам також нікуди поспішати, ми будемо поступати аналогічно”, – сказав він.

Українська правда

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *