ОСТАННІ НОВИНИ

Юні львівські футболісти поборолися за «Шкіряний м’яч»

Львівський портал

|

З ініціативи Всеукраїнського об’єднання «Свободи» у Львові спільно з установами дитячо-юнацьких молодіжних клубів відбувся турнір з міні-футболу «Шкіряний м’яч» для дітей. 

Учасниками спортивних змагань стали близько 200 дітей.

“Метою проведення турніру є популяризація міні-футболу, пропагування здорового способу життя. Ми прагнемо відволікти дітей від негативного впливу вуличного середовища. Сподіваємося, що такі спортивні змаги допоможуть зменшити кількість осіб, схильних до правопорушень, виховуватимуть силові і вольові якості дітей, підвищуватимуть спортивну майстерність та турботу про здоров`я молоді – зазначив депутат Львівської міської ради Всеукраїнського об’єднання «Свобода» Олександр Щур.

Переможці турніру отримали подарунки від депутатів-свободівців Олександра Щура та Андрія Карбовника.

«Турнір з міні-футболу «Шкіряний м’яч» намагається  залучити дітей до регулярних занять фізичною культурою та спортом, налагодження товариських стосунків між юними футболістами. Для юнаків ці змагання стали першою відповідальною пробою сил. Пам`ятними стали також голи та набрані очки, здобуті на турнірі, адже ці діти в майбутньому можуть стати гідними представниками нашого міста у великому футболі”, – додав депутат Львівської міської ради від Всеукраїнського об`єднання “Свобода” Андрій Карбовник.

Інформаційний портал депутатів Львівської міськради

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *