ОСТАННІ НОВИНИ

Львів готується до одного з найбільших етнофестивалів в Україні – «Етновир-2011»

Львівський портал

|

 

Триває підготовка до IV Міжнародного фестивалю фольклору «Етновир», що цього року пройде 20-24 серпня на вулицях Львова. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Цього року ГО «Етновир» ознайомить львів’ян та гостей міста з традиційними танцями та співами таких країн, як Італія, Франція, Греція, країна Басків та Бурунді. «Протягом фестивалю «Етновир» кожен матиме нагоду спостерігати за феєричним шоу, вітати колоритні колективи-учасники на марш-параді, а також спробувати культуру «на смак» адже на фестивалі буде представлена кухня народів світу», – розповів співорганізатор фестивалю Андрій Сидор.

За словами А. Сидора, цьогоріч «Етновир» представить найвідоміші та найколоритніші колективи за чотирирічну історію фестивалю. Танцюристи на ходулях з Франції, експресивні африканські барабанщики з Бурунді, гарячі греки з всесвітньовідомим танцем «Сіртакі», неймовірні Баски та жонглери прапорами з Італії.

5-денна феєрія у Львові супроводжуватиметься парадами вулицями міста, вечірніми концертами на пл. Ринок, кулінарними майстер-класами, фольклорним фаховим шоу.

Метою фестивалю є популяризація культурної спадщин України та ознайомлення з культурою інших народів світу. За минулі роки фестиваль вже збирав фольклорні колективи з Індонезії, Кіпру, Мартініки, Конго, Індії, Мексики, Бразилії, Іспанії, Португалії, Ізраїлю, Македонії, Чехії, Польщі та України.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *