ОСТАННІ НОВИНИ

Від завтра у Львові не курсуватимуть трамваї №1 та №9

Львівський портал

|

 

З суботи, 9 липня, на ремонт закриють перехрестя вул. Городоцька – С.Бандери тож від завтра не курсуватимуть трамваї №1 та №9. Про це повідомив представник підрядної організації «Онур» Борис Вільгуцький, передає прес-служба ЛМР.

За словами заступника директора з руху ЛКП «Львівелектротранс» Олега Білокурого, у зв’язку з ремонтними роботами не курсуватимуть трамваї №1 та №9, а трамвай №6 курсуватиме за зміненим маршрутом – з вул. Липинського на вул. Мушака.

«Транспорт оминатиме закриту ділянку дороги через вул.Федьковича – Тобілевича. На час ремонтних робіт на вул. Федьковича, на ділянці від вул. С.Бандери до вул. Тобілевича, рух транспорту з одностороннього буде змінено на двосторонній», – зазначив Борис Вільгуцький.

Нагадаємо, зараз на реконструкцію закрита вул.Городоцька на ділянці від церкви св. Ольги та Єлизавети до вул.Гоголя. За словами директора ЛКП «Львівавтодор» Олега Берези, тут тривають роботи з влаштування нового колектора, а також проводять санацію існуючого. Усі роботи мають бути закінчені до 1 листопада 2011 року.

Львівська міська рада просить вибачити за тимчасові незручності, пов’язані з виконанням необхідних робіт.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *