ОСТАННІ НОВИНИ

«Регіоналка» натякнула журналістам, що кулі літають всюди

Львівський портал

|

Перший заступник голови Комітету Верховної Ради з питань свободи слова та інформації Олена Бондаренко зазначає, що журналісти повинні усвідомлювати ризик для свого життя. Про це вона сказала під час засідання міжвідомчої робочої групи з аналізу стану дотримання законодавства про свободу слова та захисту прав журналістів, пише «УНІАН».

«Потрібно розуміти, що коли журналіст іде на війну, він повинен розуміти, що його там можуть убити … Кулі літають всюди», – сказала Бондаренко.

На її думку, журналісти під час засідання Печерського райсуду Києва стали своєрідним бар´єром між міліцією, яка отримала наказ від головуючого на судовому процесі вивести із зали тих, хто порушує порядок, і між «депутатами, які хамлять».

За словами Бондаренка, дуже часто можна спостерігати у фільмах, у випусках теленовин, що до зали суду, наприклад, в США, не допускаються навіть фотографи. На її думку, це робиться для того, щоб не чинити психологічний тиск на суддю.

«Те, що робиться у нас, я навіть не хочу коментувати», – сказала Бондаренко.

Також вона висловила задоволення тим фактом, що Європа мала можливість побачити судовий процес над екс-прем´єром Юлією Тимошенко, і побачити, як не поважають суд.

Коментарі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *