ОСТАННІ НОВИНИ

З 1 серпня у школах запрацюють басейни

Львівський портал

|

З першого серпня роботу басейнів у школах буде відновлено. Про це повідомив начальник управління освіти Володимир Огура, – передає прес-служба Львівської міської ради.

«Оскільки липень – це сезон відпусток, то до кінця місяця запускати басейни є не вигідно, адже самих плавців у місті є дуже мало. Натомість, починаючи з серпня у місті відкриють частину басейні, де львівські школярі зможуть займатися. Якщо наповненість цих басейнів буде високою, то буде відкрито і решту», – повідомив Володимир Огура.

Також планується ремонт басейну у дошкільному дитячому будинку №1 та школі № 92.

«Сьогодні міська рада підпише меморандум із німецьким банком KFW про надання банком місту 10 млн. грн., які будуть використані на відновлення, реконструкцію басейнів та спортивних залів у навчальних закладах міста», – додав Володимир Огура.

До слова, у місті є ще 13 басейнів, які потребують капітального ремонту і два басейни, які працюють лише у опалювальний сезон.

«Як тільки буде підписано меморандум із банком KFW, ми одразу розпочнемо ремонти в басейнах та спортивних залах шкіл. Основний акцент ми зробимо на Личаківський район міста, оскілки там жоден басейн у навчальних закладах  не є діючим», – повідомив Володимир Огура.

Нагадаємо, міська рада Львова та Український фонд соціальних інвестицій (УФСІ) підписали угоду про співпрацю між Українським фондом соціальних інвестицій та Львівською міською радою щодо впровадження Пілотного проекту в рамках проекту Уряду України та Німецького банку розвитку KfW «Сприяння розвитку соціальної інфраструктури». Планується, що за грантові кошти цього року буде реалізовано 10 проектів в освітній галузі на суму приблизно в 1 млн євро.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *