ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові розпочався Чемпіонат внутрішніх військ з прикладної стрільби

Львівський портал

|

У Львові розпочався всеукраїнський Чемпіонат внутрішніх військ з прикладної стрільби. У змаганнях приймуть участь  48 спортсменів з різних куточків України. Про це повідомляє відділ зв’язків з громадськістю та засобами масової інформації управління Західного територіального командування ВВ МВС України.

Учасники розбиті на 6  команд по 6 чоловік. Команди представлятимуть  Західне, Східне, Південне, Кримське , Північне територіальні командування внутрішніх військ та Академію внутрішніх військ. Крім того у змаганнях поза конкурсом приймуть участь дві команди працівників міліції: Головного управління МВС України у місті Києві та Головного управління МВС  України у Львівській області.

Учасники змагатимуться у стрільбі із снайперської гвинтівки, автомата Калашникова та пістолета Макарова. Змагання проходитимуть 7 липня 2011 року в тирі «Динамо», за адресою м. Львів вул. Наукова 2а та 8 липня на базі навчального центру «Раковець» військової частини 4114. Урочисте закриття  змагань та нагородження учасників відбудеться 8 липня 2011 року о 12.30 на базі спорткомплексу  Львівської обласної організації  фізкультурно-спортивного товариства Динамо у Львівській області за адресою: м. Львів вул. Янева 10.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *