ОСТАННІ НОВИНИ

Великі підприємства Львівщини мають найбільшу потребу в персоналі

Львівський портал

|

На початку цьогорічного липня ситуація на ринку праці Львівщині не зазнала змін: з квітня за одне вільне робоче місце в області конкурують 8 осіб. Про це повідомляє відділ інформації та взаємодії з соціальними партнерами і громадськістю Львівського обласного центру зайнятості.

За інформацією працедавців, наприкінці червня цього року в області налічувалося 3,7 тис. вільних робочих місць (торік їх було майже вдвічі менше – 1,9 тис.). Найбільшу потребу у персоналі мають великі промислові підприємства (ТзОВ «Львівські автобусні заводи», Львівський інструментальний завод, ТзОВ «Кабельверк-Львів», Львівський державний завод «ЛОРТА», ТзОВ «Львівська ізоляторна компанія», ДП «Стрийський вагоноремонтний завод», ТзОВ «Галімпекс-склодзеркальний завод», ТзОВ «Амардіко 120 Україна»), підприємства легкої промисловості (ДП «Львівтекс» датської компанії «ГРІН КОТТОН», ЗАТ «Весна-Захід», КП ЛФ «Спецстиль», ТзДВ «Галант», ТзДВ «Львівський Маяк», ТзОВ «ДП Профцентр», ТзОВ «Мокасин», ЗАТ «Самбірська швейна фабрика», ТОВ «Бадер Україна»), а також Львівська залізниця, Львівська митниця, представництво «Онур тааххут ташимаджилик ве тіджарет лімітед ширкеті», Львівське облуправління HБУ, УДСО при ГУМВСУ у Львівській області та ін.

Станом на 1 липня цього року соціальні послуги служби зайнятості отримували 29,4 тис. пошуковців роботи, що на 7,6 тис. більше порівняно з початком липня попереднього року. Серед безробітних 54,4% становлять жінки, 46,1% – молодь віком до 35 років.

За сприяння служби зайнятості минулого місяця працевлаштовано 3,6 тис. осіб. Загалом у січні-червні п. р. роботою забезпечено 17,9 тис. жителів області, до оплачуваних громадських робіт залучено 7,5 тис. незайнятих громадян, професійне навчання проходило 6,4 тис. безробітних.

 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *