ОСТАННІ НОВИНИ

Від завтра на ремонт закриють вулицю Городоцьку

Львівський портал

|

7 липня на ремонт закривають вулицю Городоцьку: від вул. Кульпарківської до вул. Сяйво. За інформацією департаменту житлового господарства та інфраструктури ЛМР, роботи тут триватимуть до 4 вересня цього року, – передає прес-служба Львівської міської ради.

За словами представника підрядної організації «Онур» Бориса Вільгуцького, транспорт оминатиме закриту ділянку дороги так: до центру міста по вул.Виговського – Любінській – Кульпарківській, від центру міста по вул. Кульпарківській – Любінській – Виговського.

«Також по вул. Окружній можна буде їхати до Левандівки, а з Левандівки по вул. Кондукторській», – зазначив Борис Вільгуцький.

Нагадаємо, вул.Городоцька на ділянці від вул.Кульпарківської до вул.Кузневича буде розширена з 2-х до 4-х смуг.

На даній ділянці роботи буде перемощено бруківку, відновлено контактну мережу, вуличне освітлення. Також передбачено прокладання водопроводу та винесення газопроводу з-під дорожнього полотна.

«Тут є досить багато комунікацій. І перемощення бруківки займає більше часу, ніж асфальтування», – розповів представник підрядної організації Олександр Добоні.

Далі роботи триватимуть на ділянці від вул.Сяйво до вул.Виговського, тут планується незначне розширення дорожнього полотна.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *