ОСТАННІ НОВИНИ

До кінця літа у таборах Львівщини оздоровиться 3 тисячі соціально незахищених дітей

Львівський портал

|

На території Львівської області збережено мережу освітянських оздоровчих закладів та суттєво поліпшено їх матеріально-технічну базу. Про це повідомила заступник начальника головного управління освіти та науки Львівської облдержадміністрації Богдана Біляк, інформує прес-служба ЛОДА.

Зокрема, за словами Б.Біляк, функціонує одна туристська база, яка підпорядкована головному управлінню освіти і науки облдержадміністрації, п’ять стаціонарних оздоровчих закладів – відділам освіти Львова, Жовківського, Золочівського та Самбірського районів.

Станом на сьогодні у Львівській області функціонують такі табори: „ВАТРА”( с. Гребенів),  «Старт» (с. Коростів Сколівського району), «Росинка» (с. Зіболки Жовківського району), «Сокіл» (с. Сасів Золочівського району), «Прикарпаття» (с. Сприня Самбірського району), туристсько-краєзнавча база «Карпати» (с. Дубино Сколівського району).

У червні в цих закладах оздоровилось та відпочило близько 500 дітей соціально незахищених категорій. До кінця літа планується оздоровити ще 3 000 дітей даної категорії.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *