ОСТАННІ НОВИНИ

На потреби ОСББ Львів цьогоріч виділив 3 млн грн

Львівський портал

|

На сьогодні у Львові функціонує 417 ОСББ, з яких 24 було створено вже цього року. Їх створенню сприяє відділ супроводу ОСББ міської ради, а також громадська організація «Ресурсний центр для розвитку ОСББ». Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Місто сприяє створенню нових об’єднань шляхом консультування ініціативних груп, підтримки та супроводу їх при реєстрації. На капітальний ремонт та реконструкцію будинків ОСББ у 2011 році виділено з міського бюджету трохи більше 3 млн. грн.

«Від початку року у відділі супроводу ОСББ отримали консультації більше 115 ініціативних груп, також щомісяця консультації отримують близько 50 вже зареєстрованих ОСББ. Ті, хто не має можливості прийти на консультацію, можуть отримати її за телефоном гарячої лінії», – повідомила головний спеціаліст відділу супроводу ОСББ Тетяна Гордієнко.

Відділ супроводу ОСББ надає безкоштовні консультації для ініціативних груп та дає відповіді на запитання: як створити ОСББ?; Що для цього потрібно?; Як отримати кошти для проведення першого капітального ремонту?; Як здійснити передачу будинку з балансу ЛКП на баланс ОСББ? Також відділ супроводу ОСББ проводить безкоштовні семінари для ініціативних груп та керівників ОСББ, участь в яких можуть взяти всі охочі, які попередньо зареєструвались.

Також, щочетверга тут надають юридичні консультації спільно із громадською організацією «Ресурсний центр для ОСББ», де громадяни можуть отримати всю необхідну інформацію про юридичні аспекти створення ОСББ. Відділ супроводу ОСББ надає послуги повного супроводу створення та реєстрації ОСББ, а при зверненні ініціативних груп на електронні носії надається вся необхідна інформація та документація.

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *