ОСТАННІ НОВИНИ

Садовий дожився: просить гроші у Писарчука

Львівський портал

|

Львівське громадське об’єднання «Самопоміч», засновником та «обличчям» якого є міський голова Львова Андрій Садовий, звернулося за фінансовою допомогою до народного депутата України, голови Львівської обласної організації Партії регіонів Петра Писарчука. Про це повідомляє прес-служба нардепа.

Цікаво, що ГО «Самопоміч» з Львівською міською радою, а відповідно і мером А. Садовим, не тільки реалізовує спільні акції та проекти, але й періодично отримує суттєві преференції та подачки від мерії.

Зокрема, нагадаємо, під час сесії Львівської міської ради 31 березня цього року громадському об’єднанню «Самопоміч» при активному лобіюванні міського голови було надано в оренду терміном на 5 років величезне приміщення у самісінькому центрі Львова – нежитлові приміщення площею 318,2 кв. м на площі А. Міцкевича, 6/7.

За схожою схемою ця громадська організація у 2007 році спершу отримала в оренду, а потім і «прихватизувала» близько 50 кв. м. нежитлових приміщень на вул. Карабишева, 8. Окрім цього, з бюджету Львова майже три роки покривали витрати за оренду цього приміщення.

І сьогодні, за повідомленням прес-служби П. Писарчука, ГО «Самопоміч» просить у нардепа профінансувати антиалкогольну програму, яку нібито розробляють активісти «Самопомочі». «Проте зазначимо, що за підтримки народного депутата П.Писарчука на Львівщині уже діє доволі потужна програма боротьби з алкоголізмом. Її, зокрема, реалізовують активісти ЛОО ВМГО «Молоді регіони» спільно з ГО «Цунамі» та ГО «Посол Плюс». У рамках цієї програми члени «Молодих регіонів» відвідують школи та інші навчальні заклади Львівщини і під час зустрічей з учнями та студентами транслюють документальні фільми про шкідливість вживання алкоголю, тютюну та наркотиків, проводять бесіди із молодими людьми про методи позбавлення від залежності, і водночас проводять низку соціальних, спортивних та розважальних заходів спрямованих на пропаганду здорового способу життя.

Усі ці акції, на відміну від проектів «Самопомочі», відбуваються без зайвого піару. Адже їх головна мета – вплинути на молодь та, при потребі, допомогти позбавитися від алкогольної чи іншої залежності, а не гучні виступи перед телекамерами заради самореклами», – йдеться в повідомленні прес-служби ЛОО Партії регіонів.

Довідка: як йдеться на сайті громадської організації, «Самопоміч» заснована у жовтні 2004 року Андрієм Садовим, на той час депутатом міськради та засновником «Інституту міста».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *