ОСТАННІ НОВИНИ

29 будинкам-боржникам відновлюють подачу гарячої води

Львівський портал

|

ЛМКП «Львівтеплоенерго» відновлює подачу гарячої води до 29 будинків-боржників. Підставою для відновлення є часткове погашення заборгованості та надання гарантійних листів з термінами погашення решти суми боргу. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Зокрема, буде відновлено подачу гарячої води в будинки комунальної власності на вул. Хоткевича,30,54,56,58,60,62,66 Вернадського,36, Драгана,18, Довженка,3, пр. Червоної Калини,114, Зубрівська,7а,11,15,19,23,25,25а,27, Сихівська,24,26,28,30.

Подачу гарячої води буде відновлено до будинку по вул. Білоцерківська,10 (ВАТ «Іскра») – сплатили 61 тис. грн. та надали гарантійного листа. Часткову оплату на надання гарантійних зобов’язань здійснило керівництво ОСББ «Червона Калина», що дає підстави відновлення подачі гарячої води у житловий будинок на пр. Червоної Калини,85

Також підприємство відновило гаряче водопостачання у будинки на вул. Коломийська,3,5,7.

 «Львівтеплоенерго» зацікавлене в тому, щоб надавати відповідні послуги споживачам і лише велика заборгованість та низький рівень оплати змушує нас вдаватися до радикальних дій у боротьбі з боржниками. Однак, коли боржники ідуть на діалог, здійснюють кроки у напрямку погашення заборгованості, ми з розумінням ставимося до їхніх умов», – розповідає начальник служби обліку і збуту теплової енергії ЛМКП «Львівтеплоенерго» Галина Пакулець.

Адміністрація ЛМКП «Львівтеплоенерго» й надалі звертається до споживачів усіх категорій, які мають заборгованість за теплопостачання, з проханням вчасно розраховуватися за поточні нарахування та погашати заборгованість, адже від цього залежить платоспроможність підприємства перед ДК «Газ України».

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *