ОСТАННІ НОВИНИ

Від завтра на ремонт закриють ще одну частину вул. Городоцької

Львівський портал

|

З 7 липня у Львові на ремонт закривають Городоцьку від вул. Кульпарківської до вул. Сяйво. про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Як розповів представник підрядної організації «Онур» Борис Вільгуцький, на цій ділянці дороги буде перемощено бруківку, відновлено контактну мережу, вуличне освітлення. Також передбачено прокладання водопроводу та винесення газопроводу з-під дорожнього полотна.

«Тут є досить багато комунікацій. І перемощення бруківки займає більше часу, ніж асфальтування», – розповів представник підрядної організації Олександр Добоні.

За словами Б. Вільгуцького, роботи триватимуть орієнтовно два місяці. Транспорт оминатиме закриту ділянку дороги так: до центру міста по вул. Виговського – Любінській – Кульпарківській, від центру міста по вул. Кульпарківській – Любінській – Виговського.

«Також по вул. Окружній можна буде їхати до Левандівки, а з Левандівки по вул. Кондукторській», – зазначив Б.Вільгуцький.

Нагадаємо, дорога по вулиці Городоцькій на ділянці від вул. Кульпарківської до вул. Кузневича буде розширена з двох до 4чотирьох смуг.

Далі роботи триватимуть на ділянці від вул. Сяйво до вул. Виговського, тут планується незначне розширення дорожнього полотна.

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *