ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові під час ДТП зі скутером загинула наречена

Львівський портал

|

5 липня близько 12.30 год. у Львові, на вул. Виговського (навпроти ринку «Південний»), трапилася ДТП, в результаті якої загинула 33-річна жінка. Про це повідомили у прес-службі управління ДАІ у Львівській області.

Невідомий водій, керуючи невстановленим автомобілем (білого кольору), допустив створення аварійної ситуації, унаслідок чого потрапили у ДТП водій та пасажир скутера.

Унаслідок падіння зі скутера, жінка-пасажир цього транспортного засобу, жителька Львова, отримала важку травму голови, несумісну з життям. Варто наголосити, що жінка знаходилася на скутері без шолому.

Водій скутера, 47-річний житель міста Львова, від надання медичної допомоги відмовився.

За попередніми даними та зі слів водія скутера, його транспортний засіб несподівано «підрізав» невідомий водій автомобіля, який, не надавши жодної допомоги, утік з місця аварії.

Цього дня, зазначив водій скутера, він та його жінка-пасажир, побували у Львівському міському відділі РАГС, де зареєстрували заяву на одруження. 

На даний час тривають пошуки водія автомобіля, який утік з місця аварії. Свідків цієї автопригоди закликаємо зголошуватися за номерами телефонів: 234 09 32 або 102.

Загалом від початку 2011 року на Львівщині зі скутерами сталося 26 дорожньо-транспортних пригод, при яких одна людина загинула, а 29 – отримали травми.

 

 

 

 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *