ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові комунальне приміщення продали у сім разів дорожче, ніж мали

Львівський портал

|

Під час конкурсу, який відбувся 1 липня, щодо приватизації аварійного об’єкту на вулиці Івана Франка, 14 загальною площею 12 кв. м. покупець запропонував 400 тис грн. з урахуванням ПДВ, тоді як стартова ціна становила 5 859 грн. 60 коп. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської з посиланням на управління комунальної власності.

Аварійний об’єкт знаходиться на першому поверсі згаданої вулиці і вхід має з внутрішнього двору.

«Цей факт підтверджує, що такі прозорі способи приватизації, як аукціон та конкурс є виправданими, хоча в цьому випадку переможцю також необхідно буде виконати і зобов’язання щодо виведення об’єкта з аварійного стану», – зауважив начальник управління комунальної власності Євген Климкович.

Загалом предметом конкурсу були приміщення за трьома адресами загальною площею 58,1 кв. м. Участь у конкурсі взяли п’ять претендентів. Загальна виручена сума 200671 грн. з врахуванням ПДВ. Запропоновані приміщення за адресами: вул. Генерала Т.Чупринки, 58а та вул. Шолом-Алейхема, 16 знаходяться на цокольних поверхах.

Нагадаємо, що відповідно до Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» рішення щодо відчуження відповідно до закону комунального майна, визначення доцільності, порядку та умов приватизації об`єктів права комунальної власності приймаються лише на пленарних засіданнях ради.

 
 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *