ОСТАННІ НОВИНИ

Тривають навчання в Галицькій школі гостинності

Львівський портал

|

Галицька школа гостинності продовжує навчати працівників готельно-ресторанного бізнесу – триває перший семестр, який передбачає проведення  12 семінарів і одного майстер-класу до липня. Про це повідомили у прес-службі Львівської міськради.

Вчора розпочався черговий семінар на тему «Поводження з гістьми та менеджмент рекламацій».

Також будуть розглядати теми «Організація та робота в зоні прийому», «Консультування та продажі в сфері гостинності. Зміст портфелю продажів», «Стимулювання продажів. Інструменти маркетингу та їх використання». Семестр закінчиться наприкінці липня семінаром на тему «Особливості організації спеціальних заходів: банкети, семінари, засідання, конференції».

«Цей проект дає кожному закладу готельної чи ресторанної індустрії дійсно унікальну можливість для системного підвищення якості кваліфікації своїх кадрів за допомогою найкращих професіоналів з Німеччини та інших країн Європи і досягнути у своїй діяльності європейських стандартів», – розповідає начальник управління туризму Оксана Сидор.

Нагадаємо, що Галицька школа гостинності створена в рамках  програми  Німецького товариства міжнародного  співробітництва (GIZ)  «Консультування та  створення управлінських  потужностей  для  ЄВРО-2012».

Надійним партнером для Школи стало «МЕТРО Кеш енд Кері Україна».

Такі школи працюють у всіх українських приймаючих міста. Завдання цих центрів – дати можливість українській готельній і ресторанній індустрії отримати  нові  знання та досвід від провідних європейських експертів у сфері гостинності з метою покращення якість послуг для туристів, яких Україна очікує наступного року під час футбольного чемпіонату Європи.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *