ОСТАННІ НОВИНИ

Суд над братами Ковалівими перенесли

Львівський портал

|

Суд над братами Ковалівими, який мав відбутися сьогодні, 5 липня, перенесли на 11 і 13 липня. Як пояснив адвокат підсудних Руслан Валько, засідання не відбулося через те, що працівники Галицького районного суду Львова вчасно не подали заявку на конвоювання Ковалівих до приміщення суду. Про це повідомляє прес-служба партії.

Слухання справи перенесли на 11 липня на 10.00, а продовжиться воно 13 липня.

Нагадаємо, що 15 травня 2011 року міліція затримала і силоміць доправила до Львівського міського управління міліції двох депутатів Самбірської районної ради від Всеукраїнського об`єднання “Свобода” братів Михайла та Володимира Ковалівих. Як пояснили затриманим, їх допитуватимуть як свідків у справі щодо подій у Львові 9 травня.

Згодом щодо депутатів Ковалівих порушили кримінальну справу за статтею 345, ч.2 Кримінального кодексу України, тобто “за умисне заподіяння працівникам правоохоронних органів побоїв, легких тілесних ушкоджень під час виконання ними службових обов`язків”. Ця стаття передбачає покарання обмеженням волі або позбавленням волі на термін до 5 років.

18 травня 2011 року Личаківський районний суд Львова постановив застосувати щодо братів Михайла та Володимира Ковалівих як запобіжний захід утримання під вартою у львівському слідчому ізоляторі №19 .

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *