ОСТАННІ НОВИНИ

Підвищення в області цін на автоперевезення доводить населення до зубожіння – «Свобода»

Львівський портал

|

Нещодавнє підвищення цін на пасажирські перевезення на Львівщині необґрунтоване і за сучасних обставин знижує платоспроможність громадян та доводить населення до зубожіння. Про це заявив депутат від ВО «Свобода» Михайло Задорожний на сьогоднішній сесії Львівської обласної ради, інформує прес-служба партії.

У заяві фракції  ВО «Свобода», яку виголосив М. Задорожний, йдеться:

«Як відомо, з 1 липня 2011 року на території Львівської області, згідно з розпорядженням голови облдержадміністрації, підвищено ціни на пасажирські перевезення. До депутатів фракції ВО “Свобода” у Львівській обласній раді на особистих прийомах громадян масово звертаються мешканці та голови сільських, селищних рад Львівщини щодо різкого підняття цін та автомобільні перевезення.

До ціни, яка задекларована в розпорядженні голови додаються ще ПДВ, страховий збір, автостанційне обслуговування, і в результаті ціна в Львівській області становить приблизно 35 коп. за 1 км.

Таким видом транспорту на сьогоднішній день користується найбідніші верстви населення  нашої області.

Вважаємо, що таке підвищення цін є безпідставним. За сучасних обставин воно знижує платоспроможність громадян та доводить населення до зубожіння.

Ми підтримуємо мешканців Львівщини і вимагаємо встановити обґрунтовані ціни на автоперевезення в області».

 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *