ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові інспектори ДАІ затримали двох водіїв-наркоманів

Львівський портал

|

Упродовж 4 липня у Львові інспектори дорожньо-патрульної служби ДАІ міста за порушення правил дорожнього руху зупинили двох водіїв автомобілів. Як виявилося згодом, водії перебували за кермом транспортних засобів у стані наркотичного сп’яніння. Про це повідомили у прес-службі управління ДАІ у Львівській області.

Так, 4 липня під час нагляду за дорожнім рухом інспектори ДПС відділу ДАІ міста Львова на вул. Зеленій зупинили автомобіль «Мерседес», яким керував 34-річний житель міста Львова. За зовнішніми ознаками було видно, що чоловік керував автомобілем у стані наркотичного сп’яніння.

При зупинці, водій відреагував агресивно, висловлювався непристойними словами, на зауваження не реагував, намагався втекти. Після проходження медекспертизи, яка встановили стан наркотичного сп’яніння, на водія було складено адмінпротокол за статтею 130 Кодексу України про адміністративні правопорушення та доставлено у Сихівський райвідділ міліції.

Того ж дня на перехресті вулиць Городоцька-Ряшівська інспектори ДАІ міста Львова зупинили за порушення правил дорожнього руху автомобіль «Чері», яким керував 29-річний львів’янин з ознаками наркотичного сп’яніння, що згодом і підтвердила проведена експертиза.

При перевірці по базі даних було виявлено, що останній позбавлений права керування всіма видами ттранспортних засобів. Після цього інциденту автомобіль було поставлено на арештмайданчик, а водія доставлено у Залізнийчний райвідділ міліції, а також складено на нього адмінпротокол за статтею 130 КУпАП.

 

 

 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *