ОСТАННІ НОВИНИ

Львівська залізниця влаштує кулінарний конкурс, присвячений ювілею народження Кірпи

Львівський портал

|

9 липня 2011 року Львівська залізниця проведе у Львові конкурс кулінарного мистецтва, присвячений 65-й річниці від дня народження Героя України Г.М. Кірпи. Про це повідомляє Міністерство інфраструктури України.

Щоб взяти участь у конкурсі, працівникам залізниці треба організувати команду з п’яти осіб за територіальним (обласним) принципом. До складу команди можуть увійти лише активні і талановиті аматори. Перемогу отримає та група, яка краще за інших приготує першу, другу страви та холодну закуску. Додаткові бали отримають ті, хто додасть своїм кулінарним витворам національного колориту, доповнить їх особливостями свого регіону.

Страви залізничники готуватимуть у польових умовах (у казані, на мангалі, вертелі тощо). На все відведено три години. Кулінарні здібності залізничників оцінюватиме журі. На переможців конкурсу чекають щедрі подарунки.

Конкурс кулінарного мистецтва залізничники Львівської магістралі планують зробити щорічним, оскільки його організація сприятиме популяризації приготування страв та здорового способу життя серед працівників залізниці.

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *