ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині знищили майже 15 км рибальських сіток

Львівський портал

|

1 липня 2011 року в Державній екологічній інспекції в Львівській області було знищено заборонені знаряддя рибальства, вилучені в результаті здійснення заходів державного контролю за використанням водних живих ресурсів Львівської області у 2010-2011 роках. Про це повідомляє ДЕІ у Львівській області.

Роботи по знищенню проводились комісійно за участю представників Держекоінспекції, ДПА в Львівській області, Головного фінансового управління ОДА, Львівдержрибоохорони.

Загалом шляхом порізу утилізовано та вивезено на сміттєзвалище 276 сіток ставних риболовних довжиною 14890м, 27 сіток екранів, чотири сітки павуки, три остроги, які були вилучені у порушників природоохоронного законодавства та вилучені безгосподарні.

Заступник начальника Держекоінспекції Л. Кравець підсумував результати проведення природоохоронної операції «Нерест-2011» на Львівщині, вказав на основні виявлені порушення та вжиті заходи впливу. Зазначив, що з метою збільшення ефективності інспекційних перевірок представники громадських організацій та громадські інспектори з охорони довкілля залучаються до участі у рейдових перевірках по боротьбі з браконьєрством. У свою чергу представник Громади рибалок України подякував Інспекції за співпрацю.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *