ОСТАННІ НОВИНИ

Генпрокуратура звинуватила Тимошенко в брехні

Львівський портал

|

Генпрокуратура стверджує, що екс-прем’єр-міністр Юлія Тимошенко ввела в оману суспільство. ГПУ категорично спростувала слова Тимошенко про те, що прокурор Лілія Фролова нібито пообіцяла їй 10 років позбавлення волі.

Як зазначила прес-служба Генпрокуратури, Тимошенко “вдалася до відвертої неправди, перекручуючи інформацію”.
Прес-служба запропонувала фрагмент виступу з брифінгу Фролової 29 червня, який свідчить про чітке дотримання нею усіх вимог чинного законодавства під час спілкування із журналістами:
“Кореспондент: Яке покарання державне обвинувачення призначить Юлії Тимошенко?.
Фролова: Взагалі неможливо зараз говорити ні про яке покарання, оскільки ще не розпочалася процедура судового слідства. І з метою повного, всебічного і об’єктивного розгляду ми не можемо зараз говорити. Ми повинні дослідити все, що здобуто на стадії досудового слідства, надати йому оцінку і після цього визначатися зі своєю позицією.
Кореспондент: Стаття 365 Кримінального кодексу максимально що передбачає?
Фролова: 10 років позбавлення волі”.
Нагадаємо, Юлія Тимошенко пообіцяла на засіданні Печерського райсуду 6 липня заявити відвід представникам прокуратури через їхню “упередженість і ангажованість”.
За словами Тимошенко, державний обвинувач Лілія Фролова не мала права на прес-конференції, яка відбулася 29 червня, однозначно заявляти, що екс-прем’єру буде винесено покарання у вигляді 10 років позбавлення волі без умовного терміну.

ТСН

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *